Художествена гимнастика за деца ( ЧЕТ ) 17:00


Художествена гимнастика за деца
 

СК „Нюанс” развива художествена гимнастика в две направления – масовост и високо спортно майсторство. Клубът съществува от 2010 г., като от 2015 г. членува към Българската федерация художествена гимнастика (БФХГ). За изключително краткото си съществуване, децата от „Нюанс” успяха да извоюват призови класирания на държавни и международни турнири. Клубът е държавен шампион за 2015 г. на Гимнастрадата организирана от БФХГ. Някой от призовите класирания на клуба са:
-    Държавен шампион за 2015 г. Гимнастрада – 1. 11. 2015 г. в гр. Сливница
-    Второ място на Зона Юг – 7. 06. 2015 г. в гр. Пловдив
-    Първо място на зона Юг – 11. 06. 2016 г. в гр. Сливница
-    Първо място на международния турнир „Фея под липите” 2016 Стара Загора – ансамбъл девойки младша възраст 
-    Редица медали от турнирите по художествена гимнастика за нашите индивидуални състезателки.
Мисията на клуба е да популяризира художествената гимнастика в България, като увлече още повече момичета за занимания по художествена гимнастика на различни нива и създаде по-добри условия за развиване на спорта в страната. Желанието ни е да намерим правилното място на всяко дете, което иска да се докосне до този красив спорт. В България художествената гимнастика е изключително популярна, заради многото победи и медали през всичките години от нашите „златни момичета”. Ние вярваме, че не всяко дете трябва да постигне резултати на всяка цена – да бъде шампион или да се занимава за постигане на високи спортни резултати. За това ще се борят неколцина, които имат желание, мотивация и способности, които ние отделяме в отделна група – отбор и готвим за състезания от държавния и международния календар. За всички останали имаме групи в които се занимаваме професионално и с любов, като даваме шанс на всяко дете да се изяви и покаже своите възможности, но заниманията са два-три пъти на седмица и при по-лек режим. 
СК „Нюанс“ е с ръководител европейската шампионка по художествена гимнастика Мария Гатева. Тел: 089 22 99 815; http://mariagateva.blogspot.bg/
www.facebook.com/nuancesportclub  
мейл: scnuance@abv.bg 
Адреси: 
Основна база – Национална Спортна Академия, "Студентски град" 1700, София, зала гимнастика – 307. 
Зала 2 – Зимен дворец на спорта (вход под Мегаданс център).
Зала 3 – „THE HALL” в Metro City, Младост 3, Александър Малинов 51 (срещу Макдоналдс), ет. 2. 
треньор: Ангелина, тел: 0878888467
Заниманията по художествена гимнастика в спортна зала The Hall се провеждат вторник, и четвъртък от 17 до 18 ч. и събота или неделя (по избор) от 12 до 13 ч. в Национална Спортна Академия „В. Левски”, Студентски град. 
 Възрастовата група е 4-8 годишни момичета.

  • Времетраене 01:00

Следващата тренировка е четвъртък, 8 декември 2022 от 17:00