Резервации

Скъпи клиенти, 
Представяме ви НОВАТА РЕЗЕРВАЦИОННА СИСТЕМА за часовете по INSANITY; PIYо; Kangoo Jumps, Спининг!
Прочетете внимателно текста и след това пристъпете към регистрация в сайта ни тук!
 
Резервацията се осъществява, избирайки занимание от нашия график, но обърнете внимание, че преди всичко трябва да сте се регистрирали и влезли с вашия имейл и парола в нашия сайт. 

Резервацията НЕ Е задължителна и всеки има право да посещава посочените часове без резервация, при условие че има свободни места!
 
Общи услoвия:

Системата работи с депозит от 10 лв., който може да бъде заплатен на рецепция или по банков път на посочените по-долу данни.
Депозитът ще бъде валиден за всички часове в залата, които изискват записвания (Kangoo Jumps, PiYo, Insanity).
Целта на депозитът е да мотивира всички клиенти да постъпват отговорно към своите резерации и в случай на невъзможност да присъстват - да ги канселират своевременно (до 30 мин. преди началото на часа).
Ако клиентът не откаже своята резервация и не посети часа до 10 минути след започването му, ще бъдат удържани 5 лв. от депозита.
Депозитът (или остатък от депозита) може да бъде възстановен на клиента по негово желание, по-всяко време срещу талона получен на рецепция при депозирането.
Системата допуска правенето на резервация без депозит САМО веднъж, за да се улеснят новорегистрираните. Съответно при посещение на конкретния час, за който сте направили резервация, ако желаете да продължите да посещавате посочените тренировки и да правите резервации, е необходимо да платите на касата в Залата или по банков път депозита в размер на 10 лв.
Ако вече имате оставен депозит при нас, може да се регистрирате, да направите еднократна резервация и при посещение в Залата или чрез обаждане и проверка, да въведем вашия депозит.
При изчерпване на депозита, клиентът губи право на резрвация до внасянето на нов депозит.
Един потребител може да прави резервации за още двама трениращи (те може да не са регистрирани в системата), ако има внесен депозит в размер на 20лв.
Ако закъснявате за часа, моля уведомете залата чрез SMS или обаждане, за да знаем, че ви очакваме!
Списък на изчакващите: Ако местата са изчерпани, можете да се възползвате от автоматично известяване при освободено място. Автоматичното известяване НЕ ви осигурява резервация за съответния час! То ви съобщава, че има освободено място и съответно е необходимо да влезете в системата и да резервирате.
 
Депозитът важи включително и за претежателите на Multisport карти!

 


Банкова сметка: 
"ХЕЛТ СПОРТ" ЕООД
IBAN: BG71RZBB91551012104554
Основание: плащане депозит на името на....(имената, с които сте се регистрирали) 
 
Екипът на The Hall очаква вашите резервации и е в готовност да съдейства при възникване на въпроси!